U bent van harte welkom in Grieks restaurant Taverna

Taverna, het sfeervolle Griekse eethuis, bevindt zich aan de Oude Gracht aan de werf. Een pittoresk stukje Utrecht, waar u kunt genieten van heerlijke traditionele Griekse gerechten in een modern jasje, overheerlijke wijnen, een sfeervolle ambiance en vriendelijk personeel, zodat u zich meteen thuis voelt.
Wij nemen u graag mee op een culinaire ontdekkingsreis door Griekenland. Met onze mooie klassieke en moderne gerechten, waarbij ook voor de vegetariër een ruime keus aan gerechten kan worden bereid, bent u verzekerd van een avond genieten in mediterrane sferen.

Wij verwelkomen u graag in ons sfeervol en decoratief ingerichte restaurant, waar wij u een onvergetelijke avond zullen bezorgen.

Terras

Taverna’s terras is gelegen aan de beroemde Oude Gracht aan de werf in Utrecht.

Het restaurant biedt 80 zitplaatsen op het terras en beschikt tevens over terrasverwarming. Vanaf het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht wat kenmerkend is voor de Domstad en de voorbij varende bootjes en zwanen.

Lunchkaart 

Van 10.00 tot 15.00 uur kunt u elk jaar van 1 April t/m 30 september genieten van de diverse broodjes en salades van onze lunchkaart. Zo kunt u even bijkomen van een dagje winkelen of met uw klanten of collega’s genieten van een zakenlunch.

Bedrijfsuitje of zakelijke lunch of diner

Wanneer u met uw collega’s of zakenpartners een sfeervolle maaltijd wilt genieten, kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht voor een heerlijk 3 gangen menu vanaf   18.50 per persoon.

Het restaurant

Ons sfeervolle restaurant beneden aan de Oude Gracht biedt plaats aan 90 personen. Er is zodoende ruimte voor een romantisch diner voor twee tot het vieren van een feestelijke gebeurtenis als een verjaardagsfeest, eindexamenfeest of bruiloft met een grote groep. Daarnaast kunt u ook reserveren voor een bedrijfsuitje of een zakelijk diner. In samenwerking met u kunnen wij voor u een geweldige avond verzorgen.

Dinerkaart

Van 15.00 tot 22.00 uur kunt u genieten van alle gerechten die onze dinerkaart u biedt. Zo kunt u uw dagje uit in Utrecht of uw werkdag heerlijk afsluiten met een Grieks diner, of uw avondje uit in Utrecht feestelijk beginnen.

Dagschotel

Elke dag wordt er voor u een speciale dagschotel samengesteld die u kunt bestellen voor € 13,50.

Daarnaast kunt u ook genieten van een speciale soep van de dag.